Koffer Action: dit moet je weten + goedkope alternatieven

Bij de Action zijn er regelmatig koffers te kopen in verschillende maten. Deze zijn vaak te vinden in de weekaanbiedingen en niet altijd verkrijgbaar. Maar zijn de koffers van de Action nu ook goed?

Koffer Action

De koffers van de Action hebben wisselende kwaliteit, maar dat is ook enigszins afhankelijk van de prijs. Zo kun je je wellicht voorstellen dat een koffer van 10 euro kwalitatief minder zal zijn dan een koffer van 40, 80 of 100 euro. Hou er bij het kopen dus altijd rekening mee dat het en binnen budget past, maar ook dat je hem niet na één reis moet weggooien. Hoe je het ook bekijkt, koffers van de action zijn wel vaak goedkoop.

Helaas zijn koffers van de Action niet online te bestellen en zul je dus altijd naar de winkel moeten gaan. De voorraden zijn vaak beperkt en vooral in het vakantieseizoen moet je erop letten dat je niet te laat bent en naast het koffer grijpt.

Bekijk goedkoopste koffers bij:

Goed opletten: hard, zacht en afmetingen

Los van de kwaliteit is er nog meer waar je op moet letten als je een koffer van de Action koopt. Allereerst: ben je op zoek naar een zacht of hard koffer en wat is het doel van de reis? Natuurlijk kan het allebei, maar verwacht je dat het koffer iets te verduren krijgt (er wordt niet altijd even voorzichtig omgegaan met koffers). Weeg dit eerst goed af voordat je een koffer koopt.

Bekijk ook: Goedkope Hema-koffers

Ten tweede is het heel belangrijk dat je goed kijkt naar de maten. Elke vliegtuigmaatschappij heeft zijn eigen koffer-afmetingen als het gaat om handbagage-koffers. Dus koop je een goedkoop koffer, maar is de maat niet goed voor de maatschappij waar je mee vliegt, dan kan dat flinke financiële gevolgen hebben.

Dan ben je alles wat je bespaart hebt op het koffer ook meteen weer kwijt. Vlieg je bijvoorbeeld met een budget-maatschappij, check dan goed welke maten en andere regels ze hanteren. Hier zie je bijvoorbeeld de afmetingen voor koffers van Ryanair.

Bekijk selectie goedkope koffers


Dit in combinatie met het gewicht van je koffer zijn zeker dingen om op te letten als je koffers bij de Action koopt. Is het koffer van zichzelf al zwaar, dan kun je minder producten meenemen of je moet extra bijbetalen. Gaan er ook kinderen mee? Wij hebben ook een mooie selectie kinderkoffers gemaakt!

Hoe dan ook, als je bij de Action een koffer wil kopen zijn er veel dingen waar je aan moet denken. Koop niet zomaar klakkeloos een koffer, dit kan achteraf problemen geven bij het inpakken of meenemen.

Goedkope koffers

Ben je op zoek naar een alternatief voor een Action-koffer, wij hebben een aantal kwalitatief goede handbagage-koffers voor je op een rij gezet! Zo weet je zeker dat je niet teveel hebt betaald en toch een kwalitatief hoogwaardig koffer hebt. Let hierbij wel op dat ze geschikt zijn voor de betreffende maatschappij.

Bekijk goedkope koffers


De koffers hieronder zijn bijzonder goed verkocht en worden dan ook door velen gebruikt om mee op vakantie te nemen. De selectie koffers die genoemd wordt hebben wij handmatig uitgezocht en zijn dus aan te bevelen.

Update - 2019Extra, goedkope koffers toegevoegd!
We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter