Koffer Action: dit moet je weten + goedkope alternatieven

Bij de Action zijn er regelmatig koffers te kopen in verschillende maten. Deze zijn vaak te vinden in de weekaanbiedingen en niet altijd verkrijgbaar. Maar zijn de koffers van de Action nu ook goed?

Koffer Action

De koffers van de Action hebben wisselende kwaliteit, maar dat is ook enigszins afhankelijk van de prijsZo kun je je wellicht voorstellen dat een koffer van 10 euro kwalitatief minder zal zijn dan een koffer van 40 euro. Hou er bij het kopen dus altijd rekening mee dat het en binnen budget past, maar ook dat je hem niet na één reis moet weggooien. Hoe je het ook bekijkt, koffers van de action zijn wel vaak goedkoop.

  • Product
  • Specification

Handbagage koffer uit de Basic Line serie van Decent. Lichte koffer met ruim compartiment voorzien van inpakriemen en de andere zijde met volledig ritsvak voor extra opberg gemak. Met voorop 2 ...

29,95

Afmetingen

53 x 35 x 20 cm

Kleur

Black

Merk

Decent

 

Goed opletten: hard, zacht en afmetingen

Los van de kwaliteit is er nog meer waar je op moet letten als je een koffer van de Action koopt. Allereerst: ben je op zoek naar een zacht of hard koffer en wat is het doel van de reis? Natuurlijk kan het allebei, maar verwacht je dat het koffer iets te verduren krijgt (er wordt niet altijd even voorzichtig omgegaan met koffers). Weeg dit eerst goed af voordat je een koffer koopt.

Bekijk ook: Goedkope Hema-koffers

Ten tweede is het heel belangrijk dat je goed kijkt naar de maten. Elke vliegtuigmaatschappij heeft zijn eigen koffer-afmetingen als het gaat om handbagage-koffers. Dus koop je een goedkoop koffer, maar is de maat niet goed voor de maatschappij waar je mee vliegt, dan kan dat flinke financiële gevolgen hebben. Dan ben je alles wat je bespaart hebt op het koffer ook meteen weer kwijt. Vlieg je bijvoorbeeld met een budget-maatschappij, check dan goed welke maten en andere regels ze hanteren. Hier zie je bijvoorbeeld de afmetingen voor koffers van Ryanair.

Bekijk nu
Goedkope koffers

Grote selectie van betaalbare koffers!

Dit in combinatie met het gewicht van je koffer zijn zeker dingen om op te letten als je koffers bij de Action koopt. Is het koffer van zichzelf al zwaar, dan kun je minder producten meenemen of je moet extra bijbetalen. Gaan er ook kinderen mee? Wij hebben ook een mooie selectie kinderkoffers gemaakt!

Goedkope koffers

Ben je op zoek naar een alternatief voor een Action-koffer, wij hebben een aantal kwalitatief goede handbagage-koffers voor je op een rij gezet! Zo weet je zeker dat je niet teveel hebt betaald en toch een kwalitatief hoogwaardig koffer hebt. Let hierbij wel op dat ze geschikt zijn voor de betreffende maatschappij.

Bekijk goedkope koffers


Update - 2017Extra, goedkope koffers toegevoegd!

Update - 2018Actuele koffers toegevoegd!

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply